Voorzorgsmaatregelen tegen Corona


Het coronavirus is eind februari 2020 definitief vastgesteld in Nederland. Sindsdien is het aantal besmettingen toegenomen. Het virus houdt de samenleving bezig en daarmee ook Ouëndag & Silberman.

Voorop staat dat wij onze uiterste best doen om onze diensten uit te blijven voeren zoals u van ons gewend bent. Echter gelet op de maatregelen en richtlijnen vanuit de Rijksoverheid zijn wij gedwongen onze werkwijze aan te passen.

De afgelopen periode hebben wij ons zoveel mogelijk beperkt tot het behandelen van schade, taxatie en risicoanalyse op afstand. Waar dit mogelijk blijft zullen wij dit in overleg met u blijven doen. Dit kan bijvoorbeeld door het aanleveren van informatie in de vorm van nota’s, foto’s, offertes en overige stukken per mail en per post.

Toch een bezoek?


Mocht een bezoek op locatie toch noodzakelijk zijn zal een van onze medewerkers samen met u een inschatting maken van de urgentie. Indien mogelijk zal een bezoek worden uitgesteld. Is het niet mogelijk om een bezoek uit te stellen dan kan deze plaatsvinden. Wij nemen hierin de op dat moment van toepassing zijnde richtlijnen vanuit de Rijksoverheid in acht. Daarbij hebben wij ook onze eigen voorzorgsmaatregelen opgesteld.

Bij het maken van een afspraak voor een bezoek door een van onze experts of taxateurs zullen wij u vragen naar uw gezondheid en leeftijd. Dit doen we om te voorkomen dat wij u of onszelf in gevaar brengen. Wij verzoeken u ook om ons op de hoogte te houden van uw gezondheid en eventuele verkoudheidsklachten. Wij zullen hetzelfde doen en blijven thuis als we hier geen zekerheid over kunnen bieden.

Voordat wij bij u thuis komen vragen wij u om rekening te houden met de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij geven geen handen.
  • Probeer nauw contact te vermijden. Houd 1,5 meter afstand. Volg hierin de instructies van de expert of taxateur.
  • Neem met maximaal 3 personen, inclusief de expert of taxateur deel aan het gesprek.
  • Richt een plek in voor onze expert of taxateur waar het gesprek onder gepaste afstand kan plaatsvinden en leg alle benodigde documenten hier klaar.

 

Informatie flyer


Bij het maken van de afspraak zal een van onze medewerkers de voorzorgsmaatregelen met u doornemen. Na het maken van een afspraak zult u een bevestiging ontvangen met hierin de datum en tijd. Bijgaand treft u nog eens het overzicht van onze voorzorgsmaatregelen. Het overzicht kunt u ook hier vinden.

Wij proberen u in deze bijzondere tijden zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij vragen uw begrip voor onze aanpak.  Samen zorgen we voor een prettig en veilig bezoek.

Ouëndag & Silberman Den Haag - Experts in schade-expertise, taxatie en risicoanalyse

Voorzorgsmaatregelen tegen Corona

Zie ook: