Team

De experts en taxateurs van Ouëndag & Silberman zijn aangesloten bij erkende brancheorganisaties als NIVRE, TMV en VRT. In combinatie met onze jarenlange ervaring garanderen wij u een probleemloze afhandeling van uw schade, taxatie of risicoanalyse.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op! Wij staan u graag te woord. Als wij u al hebben bezocht, vindt u de directe contactgegevens van uw expert of taxateur op de achterkant van het visitekaartje. Bij spoed staan wij ook buiten kantoortijden voor u klaar.

Rob Silberman

Rob Silberman

Register-Taxateur TMV

Register expert NIVRE / Register taxateur TMV rz / Gediplomeerd juwelier / Gerechtelijk deskundige LRGD

Ardy Mos

Ardy Mos

Register-Expert NIVRE-r.e.

Register expert NIVRE / Register taxateur VRT rz / Gediplomeerd goudsmid

Edward de Landmeter

Edward de Landmeter

Register-Taxateur TMV

Edelsteenkundige FGA / Register Taxateur TMV / HRD Diamond Grader

Ruud Silberman

Ruud Silberman

Register-Expert NIVRE-r.e.

Register expert NIVRE / Bachelor of Communications / Basisopleiding Bouwkunde

Dennis Paul Lobato

Dennis Paul Lobato

Schade-expert

Schade-expert

Tineke Fletterman

Tineke Fletterman

Boekhoudster & Controleur

Branchegediplomeerd

Ger Broshuis

Ger Broshuis

Risico-adviseur

Robert Krijns

Robert Krijns

Freelance: Register-Expert NIVRE-r.e.

Register expert NIVRE / Bouwkundig Ingenieur (Ing.)

Ruben Haanappel

Ruben Haanappel

Freelance: Register-Expert

Kandidaat register expert NIVRE / Register-taxateur TMV

Ouëndag & Silberman Den Haag - Deskundig, betrokken én onafhankelijk

Ons team staat voor u klaar!

Ouëndag & Silberman - Den Haag - Schade-expertise

Schade-expertise

Bij schade aan een woning, inboedel of kostbaarheden treden wij op als onafhankelijk verlengstuk van uw verzekeraar. Bij ons staat de relatie tussen u en uw verzekeraar centraal en onze registerexperts voelen zich persoonlijk betrokken bij het correct afhandelen van de schade.

Ouëndag & Silberman - Den Haag - Taxatie

Taxatie

Voor taxaties op het gebied van juwelen, kunst, antiek, algemene inboedel en opstallen bent u bij ons aan het juiste adres. Een taxatie kan onder andere ingezet worden bij echtscheidingen, erfenissen en het afsluiten van verzekeringen. Onze registerexperts/-taxateurs taxeren op correcte en deskundige wijze en gaan respectvol om met uw waardevolle bezittingen.

Ouëndag & Silberman - Den Haag - Risicoanalyse

Risicoanalyse

Voor het afsluiten van een passende verzekering brengen wij de risico's in kaart met betrekking tot uw woning en uw kostbaarheden. Onze risicoanalyses verschaffen verzekeraar en verzekerde inzicht in de risico's door een heldere rapportage met de verzekerde sommen en passend advies op het gebied van onder andere beveiligingsmaatregelen.

Onze waarden

Deskundigheid staat hoog in ons vaandel. Onze vakkundige en betrokken houding tijdens het afhandelen van schades, taxaties en risicoanalyses stelt ons in staat om ons werk nauwkeurig en correct uit te voeren. Dat is wat onze klanten vragen.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw vraagstuk of probleem. Ons inlevingsvermogen stelt ons in staat om meer inzicht te krijgen in de situatie en dat is essentieel voor een correcte afhandeling van de schade. Ons werk is in de eerste plaats mensenwerk.

Ouëndag & Silberman wordt door verzekeraars ingeschakeld om schades op een neutrale en belangeloze wijze in beeld te brengen. Wij zijn ons ervan bewust dat wij optreden in het belang van alle betrokken partijen. Flexibiliteit, bereikbaarheid en benaderbaarheid staan voor ons voorop.

Ouëndag & Silberman Den Haag - Specialist in schade-expertise, taxatie en risicoanalyse

"Deskundigheid geeft zekerheid"

"Ik stond versteld van de parate kennis van de taxateur van Ouëndag & Silberman. Het bezoek heeft mij de zekerheid gegeven dat mijn kostbaarheden correct zijn getaxeerd."