Team

De experts en taxateurs van Ouëndag & Silberman zijn aangesloten bij erkende brancheorganisaties. In combinatie met onze jarenlange ervaring garanderen wij een probleemloze afhandeling van uw schade, taxatie of risicoanalyse.

Heeft u toch een vraag? Dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord. Indien wij u al hebben bezocht treft u de directe contactgegevens van uw expert of taxateur op de achterzijde van het visitekaartje. Bij spoed staan wij ook buiten kantoortijden voor u klaar.

Rob Silberman

Rob Silberman

Register-Taxateur

Register expert NIVRE Register taxateur TMV rz Gediplomeerd juwelier Gerechtelijk deskundige LRGD

Ardy Mos

Ardy Mos

Register-Expert

Register expert NIVRE Register taxateur VRT rz Gediplomeerd goudsmid

Edward de Landmeter

Edward de Landmeter

Register-Taxateur

Edelsteenkundige FGA Register Taxateur TMV HRD Diamond Grader

Ruud Silberman

Ruud Silberman

(Kandidaat) Register-Expert

Kandidaat register expert NIVRE Bachelor of Communications Basisopleiding Bouwkunde

Lisette Kuhlmann

Lisette Kuhlmann

Front- en Backoffice

WFT Basis en Schade

Jacha van Schie

Jacha van Schie

Front- en Backoffice

Reis- en annuleringsverzekering

Tineke Fletterman

Tineke Fletterman

Boekhoudster & Controleur

Branchegediplomeerd

Ger Broshuis

Ger Broshuis

Risico-adviseur

Ouëndag & Silberman Den Haag - Deskundig, betrokken én onafhankelijk

Ons team staat voor u klaar!

Ouëndag & Silberman - Den Haag - Schade-expertise

Schade-expertise

Bij schade aan een woning, inboedel of kostbaarheden treden wij op als onafhankelijk verlengstuk van uw verzekeraar. Bij ons staat de relatie tussen u en uw verzekeraar centraal en onze registerexperts voelen zich persoonlijk betrokken bij het correct afhandelen van de schade.

Ouëndag & Silberman - Den Haag - Taxatie

Taxatie

Voor taxaties op het gebied van juwelen, kunst, antiek, algemene inboedel en opstallen bent u bij ons aan het juiste adres. Een taxatie kan onder andere ingezet worden bij echtscheidingen, erfenissen en het afsluiten van verzekeringen. Onze registerexperts/-taxateurs taxeren op correcte en deskundige wijze en gaan respectvol om met uw waardevolle bezittingen.

Ouëndag & Silberman - Den Haag - Risicoanalyse

Risicoanalyse

Voor het afsluiten van een passende verzekering brengen wij de risico's in kaart met betrekking tot uw woning en uw kostbaarheden. Onze risicoanalyses verschaffen verzekeraar en verzekerde inzicht in de risico's door een heldere rapportage met de verzekerde sommen en passend advies op het gebied van onder andere beveiligingsmaatregelen.

Onze waarden

Deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze vakkundigheid en betrokken houding tijdens het afhandelen van schades, taxaties en risicoanalyses stellen ons in staat om ons werk nauwkeurig en correct uit te voeren.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw vraagstuk of schade. Ons inlevingsvermogen stelt ons in staat om meer inzicht te verkrijgen in de situatie, wat essentieel is voor het correct afhandelen van uw schade.

Ouëndag & Silberman is een onafhankelijke organisatie. Wij worden door verzekeraars ingeschakeld om uw schade op een neutrale en belangeloze wijze in beeld te brengen. Wij  zijn ons ervan bewust dat wij optreden in het belang van alle betrokken partijen. Flexibiliteit, bereikbaarheid en benaderbaarheid staan in onze dienstverlening voorop.

Heeft u een vraag over onze diensten?

Ouëndag & Silberman Den Haag - Specialist in schade-expertise, taxatie en risicoanalyse

Heeft u een vraag over onze diensten?

Heeft u een vraag aan de hand van een bericht van uw verzekeraar, een bezoek door één van onze experts/taxateurs of bent u benieuwt wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.