Team

De experts en taxateurs van Ouëndag & Silberman zijn aangesloten bij erkende brancheorganisaties. In combinatie met onze jarenlange ervaring garanderen wij een probleemloze afhandeling van uw schade, taxatie of risicoanalyse.

Heeft u toch een vraag? Dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord. Indien wij u al hebben bezocht treft u de directe contactgegevens van uw expert of taxateur op de achterzijde van het visitekaartje. Bij spoed staan wij ook buiten kantoortijden voor u klaar.

Rob Silberman

Rob Silberman

Register-Taxateur

Register expert NIVRE Register taxateur TMV rz Gediplomeerd juwelier Gerechtelijk deskundige LRGD

Ardy Mos

Ardy Mos

Register-Expert

Register expert NIVRE Register taxateur VRT rz Gediplomeerd goudsmid

Edward de Landmeter

Edward de Landmeter

Register-Taxateur

Edelsteenkundige FGA Register Taxateur TMV HRD Diamond Grader

Ruud Silberman

Ruud Silberman

(Kandidaat) Register-Expert

Kandidaat register expert NIVRE Bachelor of Communications Basisopleiding Bouwkunde

Lisette Kuhlmann

Lisette Kuhlmann

Front- en Backoffice

WFT Basis en Schade

Tineke Fletterman

Tineke Fletterman

Boekhoudster & Controleur

Branchegediplomeerd

Ger Broshuis

Ger Broshuis

Risico-adviseur

Ons team staat voor u klaar!

Schade-expertise

Bij schade aan een woning, inboedel of kostbaarheden treden wij op als onafhankelijk verlengstuk van uw verzekeraar. Bij ons staat de relatie tussen u en uw verzekeraar centraal en onze registerexperts voelen zich persoonlijk betrokken bij het correct afhandelen van de schade.

Taxatie

Voor taxaties op het gebied van juwelen, kunst, antiek, algemene inboedel en opstallen bent u bij ons aan het juiste adres. Een taxatie kan onder andere ingezet worden bij echtscheidingen, erfenissen en het afsluiten van verzekeringen. Onze registerexperts/-taxateurs taxeren op correcte en deskundige wijze en gaan respectvol om met uw waardevolle bezittingen.

Risicoanalyse

Voor het afsluiten van een passende verzekering brengen wij de risico's in kaart met betrekking tot uw woning en uw kostbaarheden. Onze risicoanalyses verschaffen verzekeraar en verzekerde inzicht in de risico's door een heldere rapportage met de verzekerde sommen en passend advies op het gebied van onder andere beveiligingsmaatregelen.

Onze waarden

Deskundigheid

Deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze vakkundigheid en betrokken houding tijdens het afhandelen van schades, taxaties en risicoanalyses stellen ons in staat om ons werk nauwkeurig en correct uit te voeren.

Betrokken

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw vraagstuk of schade. Ons inlevingsvermogen stelt ons in staat om meer inzicht te verkrijgen in de situatie, wat essentieel is voor het correct afhandelen van uw schade.

Onafhankelijk

Ouëndag & Silberman is een onafhankelijke organisatie. Wij worden door verzekeraars ingeschakeld om uw schade op een neutrale en belangeloze wijze in beeld te brengen. Wij  zijn ons ervan bewust dat wij optreden in het belang van alle betrokken partijen. Flexibiliteit, bereikbaarheid en benaderbaarheid staan in onze dienstverlening voorop.

"Persoonlijk en betrokken"

"Persoonlijk en betrokken"

"Ik vond het erg spannend dat er een expert zou langskomen om mijn schade te beoordelen. Maar de expert van Ouëndag & Silberman was erg vriendelijk en begripvol. Ik kijk terug op een prettig gesprek waarbij ik mijn verhaal kwijt kon en mijn schade vakkundig is beoordeeld."