Over Ouëndag & Silberman


Specialist in kostbaarheden… en mensen

Wij zijn specialisten in kostbaarheden. Van wijnen tot porselein, van meubels tot gebouwen. Sinds onze oprichting in 1980 behandelden wij al 25.000 diefstallen, 10.000 waterschades en 5.000 brandschades. Mensen helpen is onze belangrijkste drijfveer.  

Nationaal en internationaal zijn wij actief op het gebied van waarderingen, schade-expertises, surveys, taxaties en risicoanalyses. Deskundig, betrokken en onafhankelijk wikkelen wij schades af, met een kraakhelder rapport als degelijk slotakkoord.

De open en vriendelijke houding van onze experts en taxateurs zorgt voor het persoonlijke contact dat wij nastreven. Wij helpen graag mensen. Die eigenschap zit in ons DNA. Uit onze mensgerichte aanpak komt een vertrouwensband voort die essentieel is voor het precaire werk dat wij doen.

Een schade kan fysieke ongemakken en heftige emoties oproepen. Onze experts zien dit helaas elke dag gebeuren. Wij bieden een luisterend oor en hulp waar ons werk dit toelaat. Als professionele mentale begeleiding noodzakelijk is, zullen wij daarop aansturen. 

 

Ouëndag & Silberman steunt Stichting Het Nationale Ouderenfonds. 

Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om voor elke kerstpakket dat wij aan u hebben verzonden een donatie te doen aan Stichting Het Nationale Ouderenfonds. Helaas zien wij maar al te vaak dat ouderen worden getroffen door calamiteiten en hoe ingrijpend dit voor hen kan zijn. Het Ouderenfonds zet zich in voor alle ouderen in Nederland en helpt hen actief en sociaal te houden. Wij steunen de vrijwilligers van Het Nationale Ouderenfonds met onze bijdrage en juichen hen en hun werk toe!Tijdens de feestdagen wijken onze openingstijden mogelijk af. Kijk voor meer informatie op hier.

Ouëndag & Silberman Den Haag - Experts in schade-expertise, taxatie en risicoanalyse

Over Ouëndag & Silberman

Zie ook:

Ouëndag & Silberman - Den Haag - Schade-expertise

Schade-expertise

Bij schade aan een woning, inboedel of kostbaarheden treden wij op als onafhankelijk verlengstuk van uw verzekeraar. Bij ons staat de relatie tussen u en uw verzekeraar centraal en onze registerexperts voelen zich persoonlijk betrokken bij het correct afhandelen van de schade.

Ouëndag & Silberman - Den Haag - Taxatie

Taxatie

Voor taxaties op het gebied van juwelen, kunst, antiek, algemene inboedel en opstallen bent u bij ons aan het juiste adres. Een taxatie kan onder andere ingezet worden bij echtscheidingen, erfenissen en het afsluiten van verzekeringen. Onze registerexperts/-taxateurs taxeren op correcte en deskundige wijze en gaan respectvol om met uw waardevolle bezittingen.

Ouëndag & Silberman - Den Haag - Risicoanalyse

Risicoanalyse

Voor het afsluiten van een passende verzekering brengen wij de risico's in kaart met betrekking tot uw woning en uw kostbaarheden. Onze risicoanalyses verschaffen verzekeraar en verzekerde inzicht in de risico's door een heldere rapportage met de verzekerde sommen en passend advies op het gebied van onder andere beveiligingsmaatregelen.

Ouëndag & Silberman Den Haag - Specialist in schade-expertise, taxatie en risicoanalyse

"Persoonlijk en betrokken"

"Ik vond het erg spannend dat er een expert zou langskomen om mijn schade te beoordelen. Maar de expert van Ouëndag & Silberman was erg vriendelijk en begripvol. Ik kijk terug op een prettig gesprek waarbij ik mijn verhaal kwijt kon en mijn schade vakkundig is beoordeeld."

Onze waarden

Deskundigheid staat hoog in ons vaandel. Onze vakkundige en betrokken houding tijdens het afhandelen van schades, taxaties en risicoanalyses stelt ons in staat om ons werk nauwkeurig en correct uit te voeren. Dat is wat onze klanten vragen.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw vraagstuk of probleem. Ons inlevingsvermogen stelt ons in staat om meer inzicht te krijgen in de situatie en dat is essentieel voor een correcte afhandeling van de schade. Ons werk is in de eerste plaats mensenwerk.

Ouëndag & Silberman wordt door verzekeraars ingeschakeld om schades op een neutrale en belangeloze wijze in beeld te brengen. Wij zijn ons ervan bewust dat wij optreden in het belang van alle betrokken partijen. Flexibiliteit, bereikbaarheid en benaderbaarheid staan voor ons voorop.