Over Ouëndag & Silberman

Ouëndag & Silberman is een deskundig en onafhankelijk taxatie-, (brand/varia) expertise-, en risicoanalysebureau, gespecialiseerd in kostbaarheden. Maar ook brand-, water-, storm- en aansprakelijkheidsschades zijn bij ons in goede handen. 

Sinds 1980 zijn wij nationaal en internationaal actief op het gebied van waarderingen en expert op het gebied van schade-expertises, surveys, taxaties en risicoanalyses. Naast ons werk voor verzekeraars voeren wij deze werkzaamheden ook uit voor particulieren, de overheid en de zakelijke markt.

Zakendoen met Ouëndag & Silberman staat voor deskundigheid, persoonlijk contact, betrokkenheid en onafhankelijkheid. Bovendien ontvangt u altijd een heldere rapportage. Door deze kernwaarden zorgen wij voor een probleemloze afwikkeling van iedere schade en analsye.

Een laagdrempelige, maar deskundige benadering van zaken en personen, gecombineerd met de open en vriendelijke houding van onze experts/taxateurs, zorgt voor een persoonlijk contact tussen u en onze expert/taxateur. Uit deze menselijke aanpak komt een vertrouwensband voort die essentieel is in het correct afhandelen van expertise- en taxatieopdrachten.

Over Ouëndag & Silberman

Schade-expertise

Bij schade aan een woning, inboedel of kostbaarheden treden wij op als onafhankelijk verlengstuk van uw verzekeraar. Bij ons staat de relatie tussen u en uw verzekeraar centraal en onze registerexperts voelen zich persoonlijk betrokken bij het correct afhandelen van de schade.

Taxatie

Voor taxaties op het gebied van juwelen, kunst, antiek, algemene inboedel en opstallen bent u bij ons aan het juiste adres. Een taxatie kan onder andere ingezet worden bij echtscheidingen, erfenissen en het afsluiten van verzekeringen. Onze registerexperts/-taxateurs taxeren op correcte en deskundige wijze en gaan respectvol om met uw waardevolle bezittingen.

Risicoanalyse

Voor het afsluiten van een passende verzekering brengen wij de risico's in kaart met betrekking tot uw woning en uw kostbaarheden. Onze risicoanalyses verschaffen verzekeraar en verzekerde inzicht in de risico's door een heldere rapportage met de verzekerde sommen en passend advies op het gebied van onder andere beveiligingsmaatregelen.

Uw partner in schadeafwikkeling

Uw partner in schadeafwikkeling

“Zakendoen met Ouëndag & Silberman betekent persoonlijk contact, deskundigheid en een probleemloze afwikkeling van uw schade, taxatie of analyse. Wij zijn uw partner in schadeafwikkeling.”

Onze waarden

Deskundigheid

Deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze vakkundigheid en betrokken houding tijdens het afhandelen van schades, taxaties en risicoanalyses stellen ons in staat om ons werk nauwkeurig en correct uit te voeren.

Betrokken

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw vraagstuk of schade. Ons inlevingsvermogen stelt ons in staat om meer inzicht te verkrijgen in de situatie, wat essentieel is voor het correct afhandelen van uw schade.

Onafhankelijk

Ouëndag & Silberman is een onafhankelijke organisatie. Wij worden door verzekeraars ingeschakeld om uw schade op een neutrale en belangeloze wijze in beeld te brengen. Wij  zijn ons ervan bewust dat wij optreden in het belang van alle betrokken partijen. Flexibiliteit, bereikbaarheid en benaderbaarheid staan in onze dienstverlening voorop.