Over Ouëndag & Silberman

Ouëndag & Silberman is een deskundig en onafhankelijk taxatie-, (brand/varia) expertise-, en risicoanalysebureau, gespecialiseerd in kostbaarheden. Maar ook brand-, water-, storm- en aansprakelijkheidsschades zijn bij ons in goede handen. 

Sinds 1980 zijn wij nationaal en internationaal actief op het gebied van waarderingen en expert op het gebied van schade-expertises, surveys, taxaties en risicoanalyses. Naast ons werk voor verzekeraars voeren wij deze werkzaamheden ook uit voor particulieren, de overheid en de zakelijke markt.

Zakendoen met Ouëndag & Silberman staat voor deskundigheid, persoonlijk contact, betrokkenheid en onafhankelijkheid. Bovendien ontvangt u altijd een heldere rapportage. Door deze kernwaarden zorgen wij voor een probleemloze afwikkeling van iedere schade en analyse.

Een laagdrempelige, maar deskundige benadering van zaken en personen, gecombineerd met de open en vriendelijke houding van onze experts/taxateurs, zorgt voor een persoonlijk contact tussen u en onze expert/taxateur. Uit deze menselijke aanpak komt een vertrouwensband voort die essentieel is in het correct afhandelen van expertise- en taxatieopdrachten.

Kerstactie 2020

Een schade kan fysieke ongemakken met zich meebrengen zoals een tijdelijk verblijf elders, beschadigingen aan uw woning of het runnen van een bedrijf. In veel gevallen brengt een schade ook emotionele last zoals stress, het gemis van dierbare bezittingen of angst. Onze experts zien dit helaas elke dag bij hun bezoeken. Zij bieden een luisterend oor en hulp waar hun werk dit toelaat. Maar in sommige gevallen is professionele begeleiding noodzakelijk om iemand terug te brengen naar zijn of haar vertrouwde situatie.

Slachtofferhulp Nederland zet zich in voor de slachtoffers van een misdrijf, verkeersongeval of calamiteit zoals bij brand, een aanrijding of inbraak. Zij bieden deze ondersteuning gratis aan en hun professionele begeleiders en vrijwilligers helpen jaarlijks 200.000 slachtoffers.

In een tijd waarin iedereen wordt verzocht om sociaalcontact te beperken en meer tijd dan ooit thuis doorbrengt, begrijpen wij dat een schade nog meer impact kan hebben. De telefonisten, casemanagers en vrijwilligers van Slachtofferhulp Nederland ondersteunen slachtoffers bij hun aangifte, grip krijgen op de situatie, praktische taken en emotionele klachten voor zo lang als nodig.

Wij horen in ons werk vaak lovende woorden over de organisatie en de mensen van Slachtofferhulp Nederland en vinden dat hun werk vooral zo door moet gaan. Daarom besloot het team van Ouëndag & Silberman om dit jaar Slachtofferhulp Nederland te steunen door middel van een kerstgeschenk in de vorm van een donatie.

Heeft u onlangs contact met ons gehad in verband met een schade en voelt u dat u zich nog niet de oude voelt. Neem gratis contact op met Slachtofferhulp Nederland of kijk op hun website (https://www.slachtofferhulp.nl/) om te zien wat zij voor u kunnen betekenen.

Ouëndag & Silberman Den Haag - Experts in schade-expertise, taxatie en risicoanalyse

Over Ouëndag & Silberman

Ouëndag & Silberman - Den Haag - Schade-expertise

Schade-expertise

Bij schade aan een woning, inboedel of kostbaarheden treden wij op als onafhankelijk verlengstuk van uw verzekeraar. Bij ons staat de relatie tussen u en uw verzekeraar centraal en onze registerexperts voelen zich persoonlijk betrokken bij het correct afhandelen van de schade.

Ouëndag & Silberman - Den Haag - Taxatie

Taxatie

Voor taxaties op het gebied van juwelen, kunst, antiek, algemene inboedel en opstallen bent u bij ons aan het juiste adres. Een taxatie kan onder andere ingezet worden bij echtscheidingen, erfenissen en het afsluiten van verzekeringen. Onze registerexperts/-taxateurs taxeren op correcte en deskundige wijze en gaan respectvol om met uw waardevolle bezittingen.

Ouëndag & Silberman - Den Haag - Risicoanalyse

Risicoanalyse

Voor het afsluiten van een passende verzekering brengen wij de risico's in kaart met betrekking tot uw woning en uw kostbaarheden. Onze risicoanalyses verschaffen verzekeraar en verzekerde inzicht in de risico's door een heldere rapportage met de verzekerde sommen en passend advies op het gebied van onder andere beveiligingsmaatregelen.

"Persoonlijk en betrokken"

Ouëndag & Silberman Den Haag - Specialist in schade-expertise, taxatie en risicoanalyse

"Persoonlijk en betrokken"

"Ik vond het erg spannend dat er een expert zou langskomen om mijn schade te beoordelen. Maar de expert van Ouëndag & Silberman was erg vriendelijk en begripvol. Ik kijk terug op een prettig gesprek waarbij ik mijn verhaal kwijt kon en mijn schade vakkundig is beoordeeld."

Onze waarden

Deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze vakkundigheid en betrokken houding tijdens het afhandelen van schades, taxaties en risicoanalyses stellen ons in staat om ons werk nauwkeurig en correct uit te voeren.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw vraagstuk of schade. Ons inlevingsvermogen stelt ons in staat om meer inzicht te verkrijgen in de situatie, wat essentieel is voor het correct afhandelen van uw schade.

Ouëndag & Silberman is een onafhankelijke organisatie. Wij worden door verzekeraars ingeschakeld om uw schade op een neutrale en belangeloze wijze in beeld te brengen. Wij  zijn ons ervan bewust dat wij optreden in het belang van alle betrokken partijen. Flexibiliteit, bereikbaarheid en benaderbaarheid staan in onze dienstverlening voorop.