Taxatie

Sinds 1980 heeft Ouëndag & Silberman al meer dan 10.000 taxaties verricht, vooral bij particulieren, maar ook bij overheidsinstanties en de zakelijke markt. Wij taxeren kunst, juwelen, horloges, verzamelingen, wijncollecties, antiek en onroerend goed. Een taxatie geeft duidelijkheid en zekerheid bij echtscheidingen, erfenissen en het afsluiten van een verzekering.

Gecertificeerde register-taxateurs

Onze taxateurs zijn aangesloten bij de brancheregisters TMV en VRT. Met hun registratie is voor u gewaarborgd dat hun kennis op het gewenste niveau is en u een onafhankelijk waardeoordeel geboden wordt. Daarbij kunnen onze taxateurs u vaak ook veel vertellen over de achtergrond van uw kostbaarheden. Onze taxateurs van opstallen zijn opgeleid als bouwkundig register-expert (NIVRE). Ze weten van de hoed en de rand als het gaat om bouwkundige constructies en de te hanteren herbouwwaarde.

Thuis of bij ons?

Het taxatierapport geeft inzicht in de waarde van uw goederen. Taxaties kunnen we bij u thuis uitvoeren, zodat uw kostbaarheden uw woning niet hoeven te verlaten. Maar mocht u de voorkeur geven aan een afspraak op ons kantoor, dan kan dat ook. Onze register-taxateurs staan voor u klaar. Wij ontzorgen u volledig.

Register-Taxateur TMV: Edward de Landmeter

Edward de Landmeter

“Het uitvoeren van een taxatie kan alleen correct gedaan worden door een partij met de juiste kennis. De gediplomeerde registertaxateurs van Ouëndag & Silberman weten precies waar zij het over hebben.”

Edelsteenkundige FGA
Register Taxateur TMV
HRD Diamond Grader

Taxatie

Onze andere diensten

Snel een offerte?

Edward de Landmeter

Neem voor een aanvraag van een taxatie contact op met Edward de Landmeter.

offerte aanvragen

Ouëndag & Silberman - Den Haag - Schade-expertise

Schade-expertise

Bij schade aan een woning, inboedel of kostbaarheden treden wij op als onafhankelijk verlengstuk van uw verzekeraar. Bij ons staat de relatie tussen u en uw verzekeraar centraal en onze registerexperts voelen zich persoonlijk betrokken bij het correct afhandelen van de schade.

Ouëndag & Silberman - Den Haag - Taxatie

Taxatie

Voor taxaties op het gebied van juwelen, kunst, antiek, algemene inboedel en opstallen bent u bij ons aan het juiste adres. Een taxatie kan onder andere ingezet worden bij echtscheidingen, erfenissen en het afsluiten van verzekeringen. Onze registerexperts/-taxateurs taxeren op correcte en deskundige wijze en gaan respectvol om met uw waardevolle bezittingen.

Ouëndag & Silberman - Den Haag - Risicoanalyse

Risicoanalyse

Voor het afsluiten van een passende verzekering brengen wij de risico's in kaart met betrekking tot uw woning en uw kostbaarheden. Onze risicoanalyses verschaffen verzekeraar en verzekerde inzicht in de risico's door een heldere rapportage met de verzekerde sommen en passend advies op het gebied van onder andere beveiligingsmaatregelen.

Ouëndag & Silberman Den Haag - Specialist in schade-expertise, taxatie en risicoanalyse

Onze kennis is ons product

Wij zijn expertise- en taxatiebureau Ouëndag & Silberman, specialisten in alles wat u kostbaar is. Sinds onze oprichting in 1980 behandelden wij al zo’n 50.000 dossiers voor assuradeuren, overheden, bedrijven en particulieren. U begrijpt wat dit betekent: een schat aan ervaring. Onze kennis is ons product.