Taxatie

De taxateurs van Ouëndag & Silberman komen graag bij u aan huis voor het opstellen van een taxatierapport van uw juwelen, kunst, antiek, inboedelgoederen en opstallen. Een taxatie van uw kostbaarheden kan onder andere worden ingezet bij echtscheidingen, erfenissen en het afsluiten van een verzekering.

Bij het afsluiten van een kostbaarhedenpolis kunt u het door ons gemaakte taxatierapport gebruiken om samen met uw verzekeraar tot een correcte verzekerde som te komen. Na een eventuele diefstal of beschadiging van uw kostbaarheden, kunt u het door ons opgemaakte taxatierapport overleggen aan uw verzekeraar om de waarde van uw gestolen of beschadigde kostbaarheden aan te tonen.

Ouëndag & Silberman werkt met gediplomeerde register-experts en taxateurs die u op een deskundige wijze kunnen informeren over de waarde van uw kostbaarheden in de vorm van een uitgebreid en helder taxatierapport. Deze rapportage heeft een wettelijke geldigheidsduur van 36 maanden. Wij informeren u altijd tijdig over het verlopen van uw taxatierapport.

Taxaties kunnen wij bij u aan huis uitvoeren, zodat de kostbaarheden uw woning niet hoeven te verlaten. Mocht u de voorkeur geven aan een afspraak bij ons op kantoor, dan beschikken wij over de faciliteiten om uw kostbaarheden te taxeren in een veilige omgeving onder het genot van een kopje koffie.

 

Risicoanalyse

Naast het taxeren van uw kostbaarheden kunnen de taxateurs van Ouëndag & Silberman ook een risiscoanalyse van uw opstal en inboedel uitvoeren. Wij hebben nationaal en internationaal ervaring op dit gebied. Lees hier meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Contact

Heeft u interesse in een taxatie? Neem vrijblijvend contact ons op met voor meer informatie.

 

Voorzorgsmaatregelen tegen Corona

Het coronavirus is eind februari 2020 definitief vastgesteld in Nederland. Sindsdien is het aantal besmetting toegenomen. Gelet op de maatregelen en richtlijnen vanuit de Rijksoverheid zijn wij gedwongen onze werkwijze aan te passen. Lees hier meer over onze aanpak.

Register-Taxateur: Edward de Landmeter

Edward de Landmeter

“Het uitvoeren van een taxatie kan alleen correct gedaan worden door een partij met de juiste kennis. De gediplomeerde registertaxateurs van Ouëndag & Silberman weten precies waar zij het over hebben.”

Edelsteenkundige FGA
Register Taxateur TMV
HRD Diamond Grader

Taxatie

Ouëndag & Silberman - Den Haag - Schade-expertise

Schade-expertise

Bij schade aan een woning, inboedel of kostbaarheden treden wij op als onafhankelijk verlengstuk van uw verzekeraar. Bij ons staat de relatie tussen u en uw verzekeraar centraal en onze registerexperts voelen zich persoonlijk betrokken bij het correct afhandelen van de schade.

Ouëndag & Silberman - Den Haag - Taxatie

Taxatie

Voor taxaties op het gebied van juwelen, kunst, antiek, algemene inboedel en opstallen bent u bij ons aan het juiste adres. Een taxatie kan onder andere ingezet worden bij echtscheidingen, erfenissen en het afsluiten van verzekeringen. Onze registerexperts/-taxateurs taxeren op correcte en deskundige wijze en gaan respectvol om met uw waardevolle bezittingen.

Ouëndag & Silberman - Den Haag - Risicoanalyse

Risicoanalyse

Voor het afsluiten van een passende verzekering brengen wij de risico's in kaart met betrekking tot uw woning en uw kostbaarheden. Onze risicoanalyses verschaffen verzekeraar en verzekerde inzicht in de risico's door een heldere rapportage met de verzekerde sommen en passend advies op het gebied van onder andere beveiligingsmaatregelen.

Uw partner in schadeafwikkeling

Ouëndag & Silberman Den Haag - Specialist in schade-expertise, taxatie en risicoanalyse

Uw partner in schadeafwikkeling

“Zakendoen met Ouëndag & Silberman betekent persoonlijk contact, deskundigheid en een probleemloze afwikkeling van uw schade, taxatie of analyse. Wij zijn uw partner in schadeafwikkeling.”