Schade-expertise | Slachtofferhulp Nederland

Een brand, aanrijding of inbraak kan heftige emoties en vragen oproepen. Voor uw persoonlijke verhaal hebben wij altijd oog. Wij horen graag hoe het met u gaat en soms adviseren wij contact op te nemen met Slachtofferhulp Nederland. Zo staat u er niet alleen voor als de nood aan de man is. Slachtofferhulp Nederland kan u verder helpen met emotionele, praktische en juridische ondersteuning. Bent u het slachtoffer van een inbraak, overval, babbeltruc of calamiteit? U kunt vrijblijvend en kosteloos contact opnemen met de ervaren medewerkers van Slachtofferhulp Nederland. U kunt ook onze experts vragen om een folder met meer informatie of kijk op slachtofferhulp.nl

Zie ook:

Register-Expert: Ardy Mos

Ardy Mos

“Ouëndag & Silberman is een deskundige partner op het gebied van schade-expertise. Dankzij onze kennis en betrokken houding kunt u rekenen op een nauwkeurige afhandeling van uw schade.”

Register expert NIVRE
Register taxateur VRT rz
Gediplomeerd goudsmid

Schade-expertise

Snel een offerte?

Ardy Mos

Neem voor een aanvraag van een schade-expertise contact op met Ardy Mos.

offerte aanvragen

Ouëndag & Silberman Den Haag - Specialist in schade-expertise, taxatie en risicoanalyse

Heeft u een vraag over onze diensten?

Heeft u een vraag aan de hand van een bericht van uw verzekeraar, een bezoek door één van onze experts/taxateurs of bent u benieuwt wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

Onze waarden

Deskundigheid staat hoog in ons vaandel. Onze vakkundige en betrokken houding tijdens het afhandelen van schades, taxaties en risicoanalyses stelt ons in staat om ons werk nauwkeurig en correct uit te voeren. Dat is wat onze klanten vragen.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw vraagstuk of probleem. Ons inlevingsvermogen stelt ons in staat om meer inzicht te krijgen in de situatie en dat is essentieel voor een correcte afhandeling van de schade. Ons werk is in de eerste plaats mensenwerk.

Ouëndag & Silberman wordt door verzekeraars ingeschakeld om schades op een neutrale en belangeloze wijze in beeld te brengen. Wij zijn ons ervan bewust dat wij optreden in het belang van alle betrokken partijen. Flexibiliteit, bereikbaarheid en benaderbaarheid staan voor ons voorop.