Schade-expertise | Expertise-rapport

Stel: u hebt een inbraak gehad, uw woning is beschadigd of u hebt te maken gehad met een babbeltruc. Uitermate vervelend! In opdracht van uw verzekeraar komen wij bij u thuis om de schade op te nemen. Als het nodig is kunnen wij ook direct met u de nodige stappen afstemmen. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van een noodafdichting. Samen met u bekijken wij nota’s en foto’s van de vermiste zaken en beoordelen we eventuele reparatiekosten aan uw woning. Aanvullend doen wij onderzoek naar de toedracht en stellen wij een uitgebreid rapport op. Een rapport door een van onze experts geeft antwoord op de vragen; waar? wie? hoe? en welke kosten? Ons rapport maakt het mogelijk voor uw verzekeraar om uw claim naar behoren af te wikkelen.

Zie ook:

Register-Expert NIVRE-r.e.: Ardy Mos

Ardy Mos

“Ouëndag & Silberman is een deskundige partner op het gebied van schade-expertise. Dankzij onze kennis en betrokken houding kunt u rekenen op een nauwkeurige afhandeling van uw schade.”

Register expert NIVRE
Register taxateur VRT rz
Gediplomeerd goudsmid

Schade-expertise

Snel een offerte?

Ardy Mos

Neem voor een aanvraag van een schade-expertise contact op met Ardy Mos.

offerte aanvragen

Ouëndag & Silberman Den Haag - Specialist in schade-expertise, taxatie en risicoanalyse

"Persoonlijk en betrokken"

"Ik vond het erg spannend dat er een expert zou langskomen om mijn schade te beoordelen. Maar de expert van Ouëndag & Silberman was erg vriendelijk en begripvol. Ik kijk terug op een prettig gesprek waarbij ik mijn verhaal kwijt kon en mijn schade vakkundig is beoordeeld."

Onze waarden

Deskundigheid staat hoog in ons vaandel. Onze vakkundige en betrokken houding tijdens het afhandelen van schades, taxaties en risicoanalyses stelt ons in staat om ons werk nauwkeurig en correct uit te voeren. Dat is wat onze klanten vragen.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw vraagstuk of probleem. Ons inlevingsvermogen stelt ons in staat om meer inzicht te krijgen in de situatie en dat is essentieel voor een correcte afhandeling van de schade. Ons werk is in de eerste plaats mensenwerk.

Ouëndag & Silberman wordt door verzekeraars ingeschakeld om schades op een neutrale en belangeloze wijze in beeld te brengen. Wij zijn ons ervan bewust dat wij optreden in het belang van alle betrokken partijen. Flexibiliteit, bereikbaarheid en benaderbaarheid staan voor ons voorop.