Schade-expertise

Als ‘onafhankelijk kennisverlengstuk’ van verzekeraars treden wij belangeloos op om schades (groot en klein) aan woningen, inboedels, kostbaarheden, kunst, inventarissen en handelsgoederen te beoordelen. De relatie tussen u en uw verzekeraar staat voor ons centraal. Het gaat ons om een gedegen rapportage waar wij volledig achter staan. Ons expertisebezoek schept inzicht in de oorzaak en omvang van uw schade. Samen met u komen wij tot een oplossing. Objectief. Deskundig. Transparant. Dat is Ouëndag & Silberman.

Persoonlijke aandacht

Inlevingsvermogen en klanttevredenheid schrijven wij met hoofdletters. Onze eerste vraag is deze: hoe gaat het met u? Persoonlijke aandacht en direct contact vinden wij uitermate belangrijk. Met onze vier B’s handelen wij vervolgens adequaat uw schade af. Bereikbaar. Betrokken. Benaderbaar. Bereid. Dat is het fundament waarop wij bouwen. Ook na ons bezoek kunt u op ons rekenen. Wilt u aanvullende informatie delen? Heeft u vragen? Wilt u gewoon even horen wat de stand van zaken is? Op onze experts kunt u rekenen.

 

Snelheid, ook buiten kantooruren

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde herstelbedrijven. Bij calamiteiten zorgen wij ervoor dat er snel een deskundig schoonmaak- of herstelbedrijf ter plaatse is. Bij een bezoek van onze expert ontvangt u een kaartje met contactgegevens. U kunt uw expert altijd bellen of appen en u wordt zo spoedig mogelijk te woord gestaan. Bij spoedgevallen kunt u ons ook buiten kantoortijden raadplegen. Een prettig idee toch?

Register-Expert NIVRE-r.e.: Ardy Mos

Ardy Mos

“Ouëndag & Silberman is een deskundige partner op het gebied van schade-expertise. Dankzij onze kennis en betrokken houding kunt u rekenen op een nauwkeurige afhandeling van uw schade.”

Register expert NIVRE
Register taxateur VRT rz
Gediplomeerd goudsmid

Schade-expertise

Onze andere diensten

Snel een offerte?

Ardy Mos

Neem voor een aanvraag van een schade-expertise contact op met Ardy Mos.

offerte aanvragen

Ouëndag & Silberman Den Haag - Specialist in schade-expertise, taxatie en risicoanalyse

"Deskundigheid geeft zekerheid"

"Ik stond versteld van de parate kennis van de taxateur van Ouëndag & Silberman. Het bezoek heeft mij de zekerheid gegeven dat mijn kostbaarheden correct zijn getaxeerd."

Onze waarden

Deskundigheid staat hoog in ons vaandel. Onze vakkundige en betrokken houding tijdens het afhandelen van schades, taxaties en risicoanalyses stelt ons in staat om ons werk nauwkeurig en correct uit te voeren. Dat is wat onze klanten vragen.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw vraagstuk of probleem. Ons inlevingsvermogen stelt ons in staat om meer inzicht te krijgen in de situatie en dat is essentieel voor een correcte afhandeling van de schade. Ons werk is in de eerste plaats mensenwerk.

Ouëndag & Silberman wordt door verzekeraars ingeschakeld om schades op een neutrale en belangeloze wijze in beeld te brengen. Wij zijn ons ervan bewust dat wij optreden in het belang van alle betrokken partijen. Flexibiliteit, bereikbaarheid en benaderbaarheid staan voor ons voorop.