Schade-expertise

Bij schade aan uw woning, inboedel dan wel kostbaarheden treden wij op als onafhankelijk verlengstuk van uw verzekeraar.

De schade-experts van Ouëndag & Silberman worden bij schade ingeschakeld door uw verzekeraar. Nadat u de schade heeft gemeld bij uw verzekeraar nemen wij contact met u op en maken met u een afspraak om de schade op locatie te inventariseren.

Wij voelen ons betrokken bij u en uw schade en staan u deskundig bij tijdens het opnemen van de schade. Dankzij onze register-experts kunt u rekenen op een deskundige en nauwkeurige afhandeling van de schade. De schade-experts van Ouëndag & Silberman behandelen schades door heel Nederland.

Contra-expertise

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het aanvragen van een contra-expertise, waarbij wij een second opinion geven van een schade die reeds is behandeld door een ander expertisebureau. U kunt een contra-expertise als individu direct bij ons aanvragen. Wij voeren echter in principe geen contra-expertise uit wanneer er een vaste opdrachtgever van ons bij betrokken is of als de schade niet tot ons vakgebied behoort.

 

Contact

Bent u op zoek naar een deskundige partner in de schade-expertise? Neem contact met ons op indien u schade heeft en op zoek bent naar een register-expert of naar een deskundige en betrouwbare partner op het gebied van schade-expertise. Wij helpen u graag verder.

 

Voorzorgsmaatregelen tegen Corona

Het coronavirus is eind februari 2020 definitief vastgesteld in Nederland. Sindsdien is het aantal besmetting toegenomen. Gelet op de maatregelen en richtlijnen vanuit de Rijksoverheid zijn wij gedwongen onze werkwijze aan te passen. Lees hier meer over onze aanpak.

Register-Expert: Ardy Mos

Ardy Mos

“Ouëndag & Silberman is een deskundige partner op het gebied van schade-expertise. Dankzij onze kennis en betrokken houding kunt u rekenen op een nauwkeurige afhandeling van uw schade.”

Register expert NIVRE
Register taxateur VRT rz
Gediplomeerd goudsmid

Schade-expertise

Ouëndag & Silberman - Den Haag - Schade-expertise

Schade-expertise

Bij schade aan een woning, inboedel of kostbaarheden treden wij op als onafhankelijk verlengstuk van uw verzekeraar. Bij ons staat de relatie tussen u en uw verzekeraar centraal en onze registerexperts voelen zich persoonlijk betrokken bij het correct afhandelen van de schade.

Ouëndag & Silberman - Den Haag - Taxatie

Taxatie

Voor taxaties op het gebied van juwelen, kunst, antiek, algemene inboedel en opstallen bent u bij ons aan het juiste adres. Een taxatie kan onder andere ingezet worden bij echtscheidingen, erfenissen en het afsluiten van verzekeringen. Onze registerexperts/-taxateurs taxeren op correcte en deskundige wijze en gaan respectvol om met uw waardevolle bezittingen.

Ouëndag & Silberman - Den Haag - Risicoanalyse

Risicoanalyse

Voor het afsluiten van een passende verzekering brengen wij de risico's in kaart met betrekking tot uw woning en uw kostbaarheden. Onze risicoanalyses verschaffen verzekeraar en verzekerde inzicht in de risico's door een heldere rapportage met de verzekerde sommen en passend advies op het gebied van onder andere beveiligingsmaatregelen.

Uw partner in schadeafwikkeling

Ouëndag & Silberman Den Haag - Specialist in schade-expertise, taxatie en risicoanalyse

Uw partner in schadeafwikkeling

“Zakendoen met Ouëndag & Silberman betekent persoonlijk contact, deskundigheid en een probleemloze afwikkeling van uw schade, taxatie of analyse. Wij zijn uw partner in schadeafwikkeling.”

Onze waarden

Deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze vakkundigheid en betrokken houding tijdens het afhandelen van schades, taxaties en risicoanalyses stellen ons in staat om ons werk nauwkeurig en correct uit te voeren.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw vraagstuk of schade. Ons inlevingsvermogen stelt ons in staat om meer inzicht te verkrijgen in de situatie, wat essentieel is voor het correct afhandelen van uw schade.

Ouëndag & Silberman is een onafhankelijke organisatie. Wij worden door verzekeraars ingeschakeld om uw schade op een neutrale en belangeloze wijze in beeld te brengen. Wij  zijn ons ervan bewust dat wij optreden in het belang van alle betrokken partijen. Flexibiliteit, bereikbaarheid en benaderbaarheid staan in onze dienstverlening voorop.