Risicoanalyse | Maatwerk beveiligingsplan

Gestandaardiseerde beveiligingsnormen kunnen veel discussie veroorzaken. Maatwerk voorkomt dit. Voor particulieren, het midden- en kleinbedrijf, musea en kunstgerelateerde verzekeringen inventariseren, classificeren en toetsen wij scenario’s. Voor ongewenste scenario’s stellen wij een adequaat beveiligingsplan op. Zo geeft onze rapportage inzicht in het beheersbaar houden van relevante risico’s.

Zie ook:

Register-Taxateur TMV: Rob Silberman

Rob Silberman

"Zaken doen met ons betekent een persoonlijk contact in combinatie met deskundigheid en heldere rapportage. Juist daardoor garanderen wij een probleemloze afwikkeling. Niet voor niets is ons credo; Ouëndag & Silberman Partners in Schadeafwikkeling."

Register expert NIVRE
Register taxateur TMV rz
Gediplomeerd juwelier
Gerechtelijk deskundige LRGD

Risico-analyse

Onze andere diensten

 

Snel een offerte?

Rob Silberman

Neem voor een aanvraag van een risicoanalyse contact op met Rob Silberman.

offerte aanvragen

Ouëndag & Silberman Den Haag - Specialist in schade-expertise, taxatie en risicoanalyse

Uw partner in schadeafwikkeling

“Zakendoen met Ouëndag & Silberman betekent persoonlijk contact, deskundigheid en een probleemloze afwikkeling van uw schade, taxatie of analyse. Wij zijn uw partner in schadeafwikkeling.”

Onze waarden

Deskundigheid staat hoog in ons vaandel. Onze vakkundige en betrokken houding tijdens het afhandelen van schades, taxaties en risicoanalyses stelt ons in staat om ons werk nauwkeurig en correct uit te voeren. Dat is wat onze klanten vragen.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw vraagstuk of probleem. Ons inlevingsvermogen stelt ons in staat om meer inzicht te krijgen in de situatie en dat is essentieel voor een correcte afhandeling van de schade. Ons werk is in de eerste plaats mensenwerk.

Ouëndag & Silberman wordt door verzekeraars ingeschakeld om schades op een neutrale en belangeloze wijze in beeld te brengen. Wij zijn ons ervan bewust dat wij optreden in het belang van alle betrokken partijen. Flexibiliteit, bereikbaarheid en benaderbaarheid staan voor ons voorop.