Risicoanalyse | ArtRisk Consult

Aangezien wij voor verzekeraars het FLAWLESS-rapport ontwikkelden voor inzage in beveiliging, schade en verzekerde sommen, was onze overname in 2019 van ArtRisk Consult een logische stap. ArtRisk Consult brengt risico’s in kaart en geniet volmacht van de meeste verzekeraars om met u tot een oplossing te komen. Dit consult voeren wij uit voor vermogende particulieren, het midden- en kleinbedrijf, musea, kerken en monumenten. Wij treffen nogal eens buitengewone risico’s, die vragen om een stapsgewijze oplossing. Wij bezoeken u in opdracht van de verzekeraar, die wil weten of de juiste voorzieningen zijn getroffen. In overleg met de klant komen wij tot een oplossing om bijzondere risico’s verzekerbaar te krijgen. ArtRisk Consult is maatwerk voor een verhoogd risico.

Zie ook:

Register-Taxateur TMV: Rob Silberman

Rob Silberman

"Zaken doen met ons betekent een persoonlijk contact in combinatie met deskundigheid en heldere rapportage. Juist daardoor garanderen wij een probleemloze afwikkeling. Niet voor niets is ons credo; Ouëndag & Silberman Partners in Schadeafwikkeling."

Register expert NIVRE
Register taxateur TMV rz
Gediplomeerd juwelier
Gerechtelijk deskundige LRGD

Risico-analyse

Onze andere diensten

 

Snel een offerte?

Rob Silberman

Neem voor een aanvraag van een risicoanalyse contact op met Rob Silberman.

offerte aanvragen

Ouëndag & Silberman Den Haag - Specialist in schade-expertise, taxatie en risicoanalyse

Onze kennis is ons product

Wij zijn expertise- en taxatiebureau Ouëndag & Silberman, specialisten in alles wat u kostbaar is. Sinds onze oprichting in 1980 behandelden wij al zo’n 50.000 dossiers voor assuradeuren, overheden, bedrijven en particulieren. U begrijpt wat dit betekent: een schat aan ervaring. Onze kennis is ons product.

Onze waarden

Deskundigheid staat hoog in ons vaandel. Onze vakkundige en betrokken houding tijdens het afhandelen van schades, taxaties en risicoanalyses stelt ons in staat om ons werk nauwkeurig en correct uit te voeren. Dat is wat onze klanten vragen.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw vraagstuk of probleem. Ons inlevingsvermogen stelt ons in staat om meer inzicht te krijgen in de situatie en dat is essentieel voor een correcte afhandeling van de schade. Ons werk is in de eerste plaats mensenwerk.

Ouëndag & Silberman wordt door verzekeraars ingeschakeld om schades op een neutrale en belangeloze wijze in beeld te brengen. Wij zijn ons ervan bewust dat wij optreden in het belang van alle betrokken partijen. Flexibiliteit, bereikbaarheid en benaderbaarheid staan voor ons voorop.