Risicoanalyse

Ouëndag & Silberman verzorgt op verzoek van uw verzekeraar een risicoanalyse van uw opstal en inboedel. Een risicoanalyse wordt ingezet om inzicht te krijgen in het te verzekeren risico. Zo geeft onze analyse een totaalbeeld van de te verzekeren sommen van zowel opstal als inboedel, brengt de aanwezige risico’s in kaart als ook de mate van beveiliging.

Onze taxateurs rapporteren hun bevindingen door middel van ons gerenommeerde FLAWLESS Rapport. Dit rapport hebben wij opgesteld aan de hand van jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche waardoor wij exact weten welke informatie uw verzekeraar nodig heeft om een goed beeld te krijgen van een te verzekeren object. 

Heeft u een aanvraag ingediend voor een nieuwe verzekering of een aanpassing op uw bestaande verzekering? Dan kan het zijn dat wij in opdracht van uw verzekeraar binnenkort contact met u zullen opnemen voor het maken van een risicoanalyse. 

Ons FLAWLESS Rapport is een rapportage zonder wettelijke geldigheidstermijn. Het is echter wel verstandig om tijdig te controleren of de rapportage nog accuraat is, bijvoorbeeld in het geval van eventuele aanpassingen van het te verzekeren risico.

 

Taxatie

Wilt u alle risico’s en de waarde van uw kostbaarheden duidelijk in beeld laten brengen? Combineer dan onze risicoanalyse met een taxatie van uw kostbaarheden. Wij bezoeken u aan huis voor het uitvoeren van een taxatie van uw juwelen, kunst, antiek en inboedel.  Lees hier meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van risicoanalyses? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

 

Ouëndag & Silberman / ArtRisk Consult

In 2019 heeft Ouëndag & Silberman de activiteiten overgenomen van ArtRisk Consult. ArtRisk Consult heeft zich in bijna 40 jaar van haar bestaan bewezen als een betrouwbare partner die voor verzekeraars, instellingen zoals musea, monumentale panden, kerken e.d. en particulieren maatwerkoplossingen schrijft waardoor risico’s beheersbaar blijven. Benieuwd naar wat deze samenwerking voor u kan beteken? Lees hier meer of neem contact met ons op. 

 

Voorzorgsmaatregelen tegen Corona

Het coronavirus is eind februari 2020 definitief vastgesteld in Nederland. Sindsdien is het aantal besmetting toegenomen. Gelet op de maatregelen en richtlijnen vanuit de Rijksoverheid zijn wij gedwongen onze werkwijze aan te passen. Lees hier meer over onze aanpak.

Register-Taxateur: Rob Silberman

Rob Silberman

"Zaken doen met ons betekent een persoonlijk contact in combinatie met deskundigheid en heldere rapportage. Juist daardoor garanderen wij een probleemloze afwikkeling. Niet voor niets is ons credo; Ouëndag & Silberman Partners in Schadeafwikkeling."

Register expert NIVRE
Register taxateur TMV rz
Gediplomeerd juwelier
Gerechtelijk deskundige LRGD

Risico-analyse

Heeft u een vraag over onze diensten?

Ouëndag & Silberman Den Haag - Specialist in schade-expertise, taxatie en risicoanalyse

Heeft u een vraag over onze diensten?

Heeft u een vraag aan de hand van een bericht van uw verzekeraar, een bezoek door één van onze experts/taxateurs of bent u benieuwt wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

Onze waarden

Deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze vakkundigheid en betrokken houding tijdens het afhandelen van schades, taxaties en risicoanalyses stellen ons in staat om ons werk nauwkeurig en correct uit te voeren.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw vraagstuk of schade. Ons inlevingsvermogen stelt ons in staat om meer inzicht te verkrijgen in de situatie, wat essentieel is voor het correct afhandelen van uw schade.

Ouëndag & Silberman is een onafhankelijke organisatie. Wij worden door verzekeraars ingeschakeld om uw schade op een neutrale en belangeloze wijze in beeld te brengen. Wij  zijn ons ervan bewust dat wij optreden in het belang van alle betrokken partijen. Flexibiliteit, bereikbaarheid en benaderbaarheid staan in onze dienstverlening voorop.